dimarts, 4 de novembre del 2014

Presentació

IMM RÀDIO, LA RÀDIO DE L’INSTITUT MANUEL DE MONTSUAR DE LLEIDA

Poc després d’haver començat el curs 2014-2015, el grup d’alumnes de 3r d’ESO que hem escollit l’assignatura optativa Ràdio, volem presentar-vos el bloc de la ràdio de l’Institut Manuel de Montsuar de Lleida, IMM Ràdio.
Estem treballant per oferir-vos continguts de tota mena que, d’una manera o d’una altra, estiguin relacionats amb el nostre centre i amb la seva gent.
Fins el moment, hem buscat una sintonia i un eslògan, hem creat el nostre correu electrònic i el nostre bloc, i hem començat a treballar els diferents gèneres radiofònics per després poder elaborar correctament els continguts que anirem tractant al llarg del curs. Ens fa molta il·lusió poder-vos presentar la nostra ràdio i, sens dubte, treballarem amb moltes ganes per brindar-vos la millor emissora!
Us informarem del que passa al nostre voltant, podreu escoltar els nostres programes i participar-hi sempre que vulgueu. Entrevistes a professors i a alumnes, debats, tertúlies, notícies, reportatges, entre d’altres, són algunes de les propostes de les quals podreu gaudir.
La música serà molt present a IMM Ràdio i podreu escoltar-la a través de la nostra llista d’Spotify i, a més, la trobareu inserida en alguna de les nostres produccions.
Per accedir als continguts radiofònics que anirem creant podreu fer-ho a través de les entrades que anirem penjant en aquest bloc i a la pàgina web del nostre centre.
I no ho dubteu: si teniu alguna proposta o suggeriment podeu contactar amb nosaltres i escriure’ns al nostre correu electrònic: immradiolleida@gmail.com




Tancar